Zilveren oorbellen zijn tijdloos mooi. Hoe de mode zich ook ontwikkelt, met zilveren oorbellen scoor je altijd. Ze zijn te combineren met iedere kledingstijl, of je nu formeel of casual gekleed gaat. Zilveren oorbellen knopjes worden meestal gedragen door de iets oudere dames, hoewel ook jonge meiden ze vaak erg mooi vinden. Je kunt knopjes namelijk prima combineren als je meerdere gaatjes in je oren hebt laten maken. Sommige vrouwen maken er een heel kunstwerk van met meerdere knopjes in de oren. Zilveren knopjes worden al eeuwenlang gedragen, zij het dat er in vroeger tijden in de meeste gevallen geen gaatjes in de oorlelletjes werden gemaakt. Daar had men simpelweg niet de middelen voor, en als het al wel gebeurde leidde het niet zelden tot vervelende ontstekingen. Gelukkig is dat nu anders.

Zilveren oorbellen voor kinderen
Als mama oorbellen draagt dan droomt haar dochter ook vaak al jong van gaatjes in de oren en zilveren oorbellen. Want niets is mooier dan op mama lijken en net zo mooi zijn als zij. Zilveren oorbellen kind kun je al vroeg laten zetten, er zijn heel jonge baby’s die al gaatjes in de oren hebben. Of dat zo verstandig is, daar verschillen de meningen over. Vooral celebraties staan er om bekend hun dochters al heel jong sieraden te laten dragen. Het hangt natuurlijk van je eigen voorkeur af of jij dat ok wilt voor je kind. De meeste meisjes krijgen gaatjes in hun oren als ze rond de zes jaar oud zijn.

Stijlvolle zilveren hangers
Ga je als vrouw op chique, bij voorbeeld voor een avond uit met je geliefde, dan zijn zilveren oorbellen hangers erg passend. Deze oorbellen passen heel goed bij een stijlvolle outfit zoals een chique jurk. Het is tegenwoordig ook helemaal hip om twee verschillende oorbellen te dragen. Bepaalde actrices hebben dit fenomeen geïntroduceerd en het vond al snel navolging. Je kunt op die manier twee sets oorbellen met elkaar combineren. Door twee verschillende oorhangers te dragen kun je eindeloos variëren. Maar als je niet zo extravert bent dan is het natuurlijk prima om gewoon twee dezelfde hangers in je oren te dragen.

Mooie zilveren oorringen voor ieder moment
Zilveren oorbellen ringen kun je eigenlijk altijd dragen. Er zijn zo veel verschillende ringen voor je oren te krijgen dat je altijd wel een setje kunt vinden voor welke gelegenheid dan ook. Je kunt kleine, wat minder opvallende ringen dragen als je een gewone dag op kantoor hebt of thuis bent. Ga je uit, of is er een bijzondere gelegenheid, dan kies je voor wat opvallender oorringen.