Sporten kan ook leuk en fun zijn, het hoeft niet altijd een lijdensweg te betekenen. Dit bewijzen de nieuwste trends zoals zumba, bounce (met trampolines), enz. Maar een belangrijke factor die vaak over het hoofd gezien wordt, is de kleding. Comfortabele en goed passende kleding is bij het sporten even belangrijk als in het dagelijkse leven en met name je ondergoed. Vooral bij het sporten moet deze goed zitten. Lees hieronder meer over sport lingerie en bh’s.

 

Het belang van een goede sport bh

Sporten betekent vrij bewegen en je goed voelen. Met een bh die te strak zit of waarvan de metalen randen je irriteren of in je vel zitten, is het plezier snel over. Zoek daarom voor je gaat sporten onderkledij die niet te veel spant en toch voldoende ondersteuning biedt in soepele, elastische stoffen. Het juiste ontwerp is daarbij belangrijk. Met een verkeerde bh zal je snel pijn krijgen aan je rug- of borststreek omdat je je niet ontspant of omdat je de verkeerde houding aanneemt.

 

Stijlvol comfort is de boodschap

Gelukkig zorgen de laatste technologische ontwikkelingen zowel op gebied van design als textiel ervoor dat er aangename en mooie BH’s te vinden zijn.
Dat comfort belangrijk is, weten we allemaal maar waarom je ook niet mooi en sexy voelen tijdens het sporten?

 

Waar te vinden

Je vraagt je misschien af waar je dan toch die ‘mooie, soepele, ondersteunende’ sport BH kan vinden en dan nog in je maat ? Geen probleem. Op de site van Dutch Designer’s Outlet, de grootste outlet shop van Nederland en België voor designer lingerie, zal je zeker vinden wat je zoekt. Ga naar hun website en bewonder hun prachtige collectie sport bh’s van de grootste merken tegen competitieve prijzen. Ontdek het uitgebreide aanbod en veel plezier met het sporten!