Is het ook jouw droom om moeiteloos op te staan? Meteen mooie wenkbrauwen, een nette eyeliner en rode lippen? Klinkt als de perfecte wereld? Dan is wellicht permanente make-up iets voor jouw. Hier een aantal dingen die je moet weten voordat je met permanente make-up aan de slag gaat. P.s. woon je in de buurt van Boekel/Uden/Erp? Kijk dan eens hier voor Permanente Make-Up Uden.

Wat is permanente make-up precies?

Ook wel aangeduid als “dermapigmentatie”, “cosmetische tatoeage” of “micropigmentatie” en afgekort als PMU. Bij permanente make-up wordt pigment in de bovenste huidlaag rond de ogen, wenkbrauwen en lippen geïmplanteerd. Er worden naalden gebruikt om de pigmenten in te brengen, dit lijkt erg op tatoeëren. Bij tatoeëren wordt het pigment echter veel dieper in de huid geïmplanteerd dan met permanente make-up gebeurt.

Is permanente make-up pijnlijk?

Bij het aanbrengen van permanente make-up worden naalden worden gebruikt om pigmenten in de huid te implanteren. Het doet dus inderdaad pijn. Omdat de PMU meestal op gevoelige plekken wordt aangebracht wordt er ook vaak gebruik gemaakt van plaatselijke verdovingen.

Hoe lang blijft permanente make-up?

Gemiddeld blijft het pigment tussen de een en vijf jaar zichtbaar. Het kan vaak wel tot 10 jaar mooi blijven. Als je de tips voor nazorg heel goed volgt en regelmatig jouw specialist bezoekt voor retouches, kunnen de resultaten zelfs een leven lang meegaan.

Wat zijn de voordelen van permanente make-up?

Met permanente make-up bespaar je veel tijd en energie. Je kunt net even iets later opstaan omdat je make-up al meteen mooi zit. Je gaat dus moeiteloos op pad.

Heb je interesse? Neem gerust contact op met https://beautysalonallinone.nl/