Je man, vader of vriend is jarig, en je weet niet wat je wilt geven… bekend probleem? Vast wel. Stop vooral met het oneindig zoeken naar “originele cadeaus”. Het heeft vaak geen zin, aangezien iets wat écht origineel is bijna niet meer te vinden is. Kies liever voor een cadeautje dat áltijd goed is. Wat we daarmee bedoelen? Hieronder vind je wat tips!

 

1. Parfum

De gemiddelde man geeft niets om uiterlijk en verzorging? Écht wel! Anno 2018 kun je ook mannen blij maken met cosmetica en lekkere luchtjes. Dus ken jij zo’n lekker luchtje? Of weet je toevallig dat de man die je een cadeau gaat geven een bepaald geurtjes al heel lang wilt? Of juist standaard in de kast heeft? Haal ‘m dan! Hij gaat er zeker weten blij mee zijn.

 

2. Boxershorts of sokken

Iedere man draagt ze tegenwoordig: boxershorts. En het is voor iedere man dan niet alleen een leuk, maar ook een nuttig cadeautje om te krijgen. Hetzelfde geldt voor sokken. Koop een paar van bijvoorbeeld Bamigo, Happy Socks of een ander bijzonder merk. Zo heb je een leuk, nuttig en bruikbaar cadeautje!

 

Drank: van Whisky tot speciaalbier

Is de jarige een liefhebber van een drankje zo nu en dan? Dan is een fles Whisky, Bacardi of gewoon wijn natuurlijk ook altijd een leuk idee. Gewoon een pakketje speciaalbiertjes blijft ook leuk. Niet origineel, maar wel áltijd goed! Toch ietsje origineler maken? Kijk of de lokale stadsbrouwerij niet een bierpakket aanbiedt. Dan ziet de ontvanger van het cadeau dat je er sowieso tijd en moeite in hebt gestoken om jouw cadeautje te halen.

 

Cadeaubon!

Een cadeaubon saai? Nee joh, zet je er overheen! Een cadeaubon is voor iedereen leuk om te krijgen. Of je nu een Fashioncheque of een Dinercheck geeft; met een cadeaubon zit je altijd goed! De ontvanger kan ermee kopen of doen wat hij zelf wil, en wanneer hij zelf wil. Ideaal voor jou dus als cadeau om te geven, en perfect voor hem om te krijgen!