Je kent het probleem vast wel. Ben je net lekker aan het stofzuigen en dan is het snoer te kort. Je kunt net niet overal bij. Dat betekent dat je halverwege het stofzuigen de stekker in een ander stopcontact met doen, als dat tenminste voorhanden is. In nieuwe huizen zijn er vaak stopcontacten in overvloed, maar woon je in een wat oudere woning dan kan dat soms nog een probleem zijn. Gelukkig denken de fabrikanten van stofzuigers mee met hun klanten. Bosch introduceert daarom een nieuwe serie stofzuigers met extra lang snoer.

Probleemloos werken met een stofzuiger met lang snoer
Stofzuigen vinden de meeste mensen nu niet direct het leukste klusje. Maar het moet natuurlijk wel gebeuren. Zeker als je bij voorbeeld huisdieren hebt. Dan kun je je het niet permitteren om het stofzuigen over te slaan. Binnen de kortste keren zit dan alles onder de haren. Als je dan bezoek krijgt zullen deze mensen hun wenkbrauwen fronsen of zelfs gewoon tegen je zeggen dat het weer eens tijd wordt om de stofzuiger tevoorschijn te halen. Met de Bosch stofzuiger met 15 meter snoer wordt stofzuigen een fluitje van een cent. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt vervolgens gewoon overal bij. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je net niet in dat ene hoekje kunt komen omdat het snoer net te kort is.

Een stofzuiger met extra lang snoer ideaal voor grote ruimtes
Een stofzuiger met extra lang snoer is ideaal als je een grotere ruimte moet stofzuigen. Denk daarbij aan een kantoorruimte of als je een wat ruimere woning hebt. En wat dacht je van het stofzuigen van de auto? Vroeger moest je altijd met een kabelhaspel aan de gang om dat klusje te kunnen klaren. Nu is dat niet meer nodig, want in veel gevallen is het snoer van de stofzuiger lang genoeg om probleemloos je auto te kunnen uitzuigen, ook als je hem niet pal voor de voordeur kunt parkeren.

De Bosch stofzuigers hebben meer voordelen
Natuurlijk is het extra lange snoer niet het enige voordeel van de Bosch stofzuiger met 15 meter snoer. Het zijn daarnaast ook nog eens prima stofzuigers die heel goed scoren in consumententesten. Met voldoende vermogen om je huis in één keer goed schoon te kunnen maken en met handige hulpstukken voor de lastige hoekjes. Bosch maakt al vele jaren stofzuigers en is daarom één van de marktleiders.